Hvem er vi

Velkommen til bruger- og pårørendeforeningerne på psykiatriområdet i Region Hovedstaden.

Brugere og pårørende i øjenhøjde med psykiatrien.

Vi er gået sammen og har dannet en paraplyorganisation for at du som bruger, pårørende, medarbejder i psykiatrien eller borger i almindelighed, lettere skal kunne finde frem til den forening som kan hjælpe dig.

Du ønsker måske at blive frivillig? Alle foreningerne drives af mennesker som har haft psykiske sygdomme tæt ind på livet, enten som tidligere psykiatribrugere eller som pårørende til et menneske med sindslidelse. Tag kontakt til os, og vi får en snak om dine muligheder.

En bred vifte af bruger- og pårørendeforeninger i Region Hovedstaden tilbyder information om psykiske sygdomme, tilbud om aktiviteter og støttegrupper, foredragsaftener, konferencer og rådgivning. Og lad os endelig vide hvis du har ideer til nye arrangementer eller tiltag.